MedIQ

Ma is lesz Szonda a Kossuth Rádión 14:04 és 14:30 között. Íme az ajánló:

  • 30 évvel ezelőtt indították útnak a Voyager űrszondákat, amelyek már 1 éve túllépték a 15 milliárd km-t. Ez a Föld-Nap távolság százszorosa, és azóta is minden órában 61000 km-rel jutnak távolabb. Onnan a mi meleg, sárga Napunk már csak egy aprócska, fehér csillagnak látszik. Hallgassák meg a szondák történetét, benne a misszió tervező főnökével, Charles Kohlhese-szel készült interjút, 1989-ből, amikor a Voyager 2 elérte a Neptunuszt.
  • A régóta ismert tétel szerint a nők rosszabbul tájékozódnak, mint a férfiak. Nos, vannak helyek, ahol ez pont fordítva igaz. Tippeljenek, hamarosan megtudhatják a jó választ.
  • Szó lesz egy anyáról, aki attól rettegett, hogy megmérgezi a gyerekeit, és ezért az életét betöltötte az élelmiszerek lejárati idejének a tanulmányozása.
  • Jó tett helyébe jót várj! Meglepő módon ezt még a nagyon butának tartott patkányok is tudják, legalábbis némi tanulás után.
  • Végül hallhatnak arról, hogy mitől szép a zene, szépségének mi köze van a fizikához, az élettanhoz, a kultúrához.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr86155021

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - Bloghu 2007.09.02. 07:14:01

[...]Ma is lesz Szonda a Kossuth Rádión 14:04 és 14:30 között. Íme az ajánló:30 ..[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása