MedIQ

Legnagyobb meglepetésemre, első próbálkozásra sikerült. Írtam egy levelet önéletrajzzal és a Wikipédiás munkáimmal megfűszerezve, és szerkesztési engedélyt kaptam a Citizendumba, a szakértők "Wikipédiájába". Ez azt jelenti, hogy nemsoká beszámolok arról, miben jobb-rosszabb a Citizendum a Wikipédiánál.


Egyrészt meglepett a dolog, hiszen nem vagyok végzett orvos.  És elvileg a Citizendum csak szakértőket alkalmaz.

Másrészt megintcsak meglepett az előzőek miatti nyitottságuk. Ezek szerint az ambíciót is nézik és azt, mennyit dolgozott a jelentkező az angol Wikipédián.

Jelenleg 1100 cikkük van és az élettudományok csoportban összesen 26 szerkesztő dolgozik (mostmár 27). Bevallom, senkit sem ismerek, de  az életrajzaik alapján ismert és elismert orvosok és orvosi informatikusok nagyrészt. 

Az első feladat a felhasználói lapot feltölteni az önéletrajzzunkkal. Aki nem tölti fel legalább két sorral, de szerkeszt, megvonják a szerkesztői jogait.

Nagyon kíváncsi vagyok, nemsoká beszámolok bővebben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr3751819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkiroka77 2007.03.28. 10:11:38

Sok szeretettel gratulálok!!!!!

8ender 2007.03.28. 15:46:37

Gratulálok!!! :o) További sok sikert!

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.03.28. 16:45:08

Köszönöm szépen, de sztem ez azért nem szakmai siker. :) Legfeljebb jó marketing meg sok munka...

nyenyec · http://nyenyec.blogspot.com 2007.03.28. 22:00:58

Author-nak nem kell szakértőnek lenni, csak az Editornak.
süti beállítások módosítása