MedIQ

Az XPrize versenyei hosszú évek óta globális hatást érnek el azzal, hogy olyan területeken éretnek el innovatív áttöréseket, amik valóban előre vihetik az emberiséget. A napokban a mesterséges intelligenciát jelölték meg célpontnak. A Google Lunar XPrize pedig arról szól, hogy saját erőből (90%) kell robotot építeni, mely 500 métert tesz meg a Holdon és nagy felbontású képet, videót sugároz vissza.

Nagy örömmel tapasztaltam (kissé lemaradva), hogy magyar csapat is versenyben van még mindig! Írtam nekik egy e-mailt és meghívtak magukhoz, betekintést adva egy XPrize csapat kihívásaiba. Néhány szó a Puli Space Team-ről:

A Puli Space Technologies küldetése olyan új technológiák kifejlesztése, melyek lehetővé teszik űrjárművek rendszeres indítását a Holdra, ezáltal új dimenziókat megnyitva és minőségi szolgáltatásokat biztosítva a jövőbelátó befektetők számára, akik a világűr üzleti lehetőségeinek kihasználása iránt érdeklődnek.

Az a helyzet, hogy a sikerükhöz ránk van szükség! Mivel privát forrásból kell megteremteni a szponzorációt, minden egyes 1000 Ft közelebb viszi őket a sikerhez. Itt lehet hozzájárulni a Puli Space céljának teljesítéséhez.

CAM00082.jpg

CAM00089.jpg

CAM00084.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr935875360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása