MedIQ

A Várószoba.hu a legjobb magyar betegközösségi oldal, többször is kifejtettem már, hogy miért. Arról is írtam már, milyen nehéz szakmai segítséget nyújtani, ha valaki online ír problémáiról.

A napokban született egy nagyon aggasztó üzenet az oldalon, amikor is egy felhasználó annyit írt meg, "hogyan legyek öngyilkos". Ilyenkor nehéz beavatkozni szakembereknek (a jogi problémák, esetleges következmények miatt, nem is igen mer senki beavatkozni) és a legegyszerűbb, szabályozás szerint is legtisztább megoldásnak tűnik, ha a sorstársak avatkoznak be egy-egy jó szóval, őszinte bíztatással. Jelen esetben is ez történt.

Szerencse, hogy az idők során közösségek alakultak ki, ahol az emberek figyelnek egymásra és nagyon sokat tudnak segíteni a másiknak. Pontosan erről kell szólnia egy betegek számára készült közösségi oldalnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr213048732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása