MedIQ

Tavaly előadtam azon a rendezvényen, mely idén kicsit bővebb keretek között látogat Budapestre:

Immár 7-ik alkalommal kerül megrendezésre Európa legnagyobb orvos és gyógyszerész állásbörzéje. A rendezvényen a szakma legjobbjai képviseltetik magukat, hogy mindenki számára megtalálhassuk az igényeinek, illetve a szakmai tapasztalatának legjobban megfelelő lehetőséget, legyen szó hosszú távú munkáról, csak vagy néhány napos külföldi tapasztalatszerzésről. A kiállításon több ezer álláslehetőség közül lehet válogatni, többek között Németországba, Svédországba, Angliába, Svájcba, Norvégiába, Dániába, Ausztráliába, Új-Zélandra, Közel- és Távol-Keletre, és még a világ számos országába.

Az állásbörze és a szemináriumok is teljesen ingyenesek, megtekintésükhöz csak be kell regisztrálni a www.medpharmcareers.com honlapon.

A rendezvény helyszíne: Hotel Mercure Buda **** 1013 Budapest, Krisztina krt. 41-42.

Időpontja: 2010. április 24-25.

Nyitvatartás: szombaton 11:00-18:00, vasárnap 10:00-16:00.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr91929211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása