MedIQ

Jóföldi Endrét sokan ismerhetik többek között Kereső blogja miatt is, vagy a dokim.hu kereső révén. Most nagy fába vágta a fejszéjét, mert nemzetközi piacre szeretne egészségügyi keresőt készíteni.

A projekt neve HealthMash és metakereső elveken alapszik, azaz a legjobb, legmegbízhatóbb orvosi forrásokban keres majd, mindezt pedig a lehető legszemélyreszabottabb környezetben. Ha a Polymeta.com által vezérelt Sciencerollsearch.com-ra gondolunk, csak siker lehet az ötletből.

Nem mindenki tudja megítélni, hogy egy forrás orvosi szempontból mennyire megbízható, ezért van nagy szükség az ilyen eszközökre.

Itt lehet feliratkozni a hírlevélre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr9646043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kereso75 · http://kereses.blog.hu 2008.09.03. 11:45:32

Köszönöm a hírverést! Annyiban egészíteném csak ki, hogy a HealthMash-nek csak egy kisebb része az, ami a metakereső. Nagyobb része egy készülő egyedi egészségügyi adatbázis, ami eü témájú szavakhoz kapcsol más betegségeket, kezeléseket, orvosságokat stb. Ez a rész API formában is elérhető lesz, más eü alkalmazások számára.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2008.09.04. 14:18:21

Reméljük sikerül a nemzetközi piacra való sikeres betörés:D
süti beállítások módosítása