MedIQ

Nemrég írtam a Wii Fitről, korunk egyik legjobb, gyerekeket, felnőtteket egyaránt mozgásra ösztönző ötletéről. Íme a trailer:




A napokban több olyan írást találtam, mely a Wii Fit hosszabb idejű használatának eredményét ecseteli. Van, aki leírta, régen nagyon ritkán edzett, most viszont a napi fél óra mindig megvan a Wii-nek köszönhetően. Van, aki nap, mint nap önmagával versenyez, hogy mennyivel tud több fekvőtámaszt csinálni (merthogy az ilyen fejlődést látványosan lehet követni a Wii-n). És volt, aki a testtömeg-index (BMI) mérésére és a játékokra helyezte a hangsúlyt.

Kedvcsinálónak síugrás:



Illetve egy hosszabb, európai tesztelés:




További olvasmány:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr91434401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalitkA · http://xstudio.hu 2008.04.23. 10:26:27

Az a baj vele, hogy ugyanúgy a lakásba zárja az embereket, de legalább nem a karszékben fetrengenek :)

Glew 2010.09.30. 23:37:04

Ugyan az a téma kissé más megközelítésben: www.youtube.com/watch?v=_iYBmAVuBns Ajánlom az angolul értő és jó humorérzékű embereknek! ;)
süti beállítások módosítása