MedIQ

Ma 18:00-kor előadást tartok a Second Life-ban a Nature Publishing Group által üzemeltetett szigeten az orvoslás és a web 2.0 kapcsolatáról (orvosi blogok, wiki, adatbázisok, keresők, virtuális orvosi projektek, stb.). Aki még nem unja a témát, azt szeretettel várjuk! Elfogadták a meghívásomat és előadnak a Tiromed.com és a Biowizard.com orvosi közösségek képviselői is (többek között).

Mire jó ez?  Olyan emberekkel lehet találkozni ezáltal és közvetlenül kérdéseket feltenni, akik fontos szerepet játszanak a weben lévő orvosi információk rendezésében, továbbításában. Legutóbb a Nature Precedings, a Connotea képviselői voltak jelen, a mostani találkozóra pedig orvosokat, kutatókat is meghívtam, akik nagy valószínűséggel számos újdonsággal szolgálnak majd.

Tehát ma 18:00 Second Life, Second Nature sziget (innen lehet teleportálni)!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr86150115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása