MedIQ

Ne hagyjátok ki a Webisztán posztját erről a különleges site-ról, mely az influenza 2.0 fogalom bevezetését is kierőszakolta. Azt tüntetik fel a térképen a felhasználók, hogy hol és milyen tüneteket produkáltak.



Így nemcsak, hogy követni lehet majd egy járványt, de akár előre felkészülhetünk a fokozódó veszélyre. Megkérdeztem tőlük, hogy tervezik-e elindítani a szolgáltatást más országokban, így akár nálunk is. Amint van válasz, update-elem a cikket.

Update: természetesen a világ minden táját behálózták már, kivéve az Egyesült Királyságot. Így íme a magyarországi helyzet, eddig kb. 3 bejegyzés érkezett kis hazánkból:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr6960822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkiroka77 2007.04.21. 10:20:07

VILÁGVERSENY!! MESKÓ BERTALAN ANGOL NYELVÜ BLOGJÁ-ra SZAVAZZATOK A SCIENCEROLL_ra!! www.bloggerschoiceawards.com/blogs/show/5633
süti beállítások módosítása