MedIQ

Nagy örömmel osztom meg a hírt, hogy az új könyvem, My Health: Upgraded, végre megjelent. Az egészségügy globális kihívásait állítom szembe benne a technológia legújabb vívmányaival. Azt vallom, hogy egyre jobb technológiákhoz kell fordulnunk ahhoz, hogy az emberiség jövőjét bebiztosíthassuk. Mindezt anélkül, hogy algoritmusok által irányított cyborg-okká válnánk. 

Innen ered a címben lévő upgrade kifejezés is, ami angolul kifejezetten technológiai fejlődésre utal, de ezt én az emberiséggel és az egészségünkkel kapcsolatban használom. Még több részlet a weboldalon.

cover_front.jpg

Olyan nemzetközi szakértők és guruk adták a nevüket hozzá, mint Eric Topol, a világ top kardiológusa; Zoltan Istvan amerikai transzhumanista elnökjelölt, E-patient Dave a legismertebb e-páciens vagy Larry Chu, a Stanford Egyetem egyik vezetője. 

A könyv 3 részből áll:

1) A technológiai forradalom mit okoz az orvoslásban példákon keresztül.

2) A 40, valaha az előadásaim után kapott, legérdekesebb kérdésekre válaszolok a szervnyomtatástól a robotok jövőjéig. Ki kérdezett milyen háttértörténettel és miért ott. Megható, szarkasztikus és teljesen őrült kérdések és válaszok. 

3) Bemutatom, hogyan upgrade-eltem a saját egészségeset az elmúlt évtizedben.

Horváth Richárd grafikái és Rekeczki Roland interior design-ja segített abban, hogy minden víziómat és ötletemet vizuálissá tegyük. 

abr_27.png

Íme a könyv trailer videója:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr327794758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása