MedIQ

Szeptember 16-án 17:00-tól tartjuk a következő Digitális Medicina workshopot, amire már lehet is jelentkezni. Ezeket a témákat fedjük majd le:

Már nem csak Amerikában foghatjuk kezünkbe az orvoslás jövőjét: EKG mérő okostelefonon, Withings Pulse, Tinké, Pebble okosóra, okosvilla, EEG merő fejpánt és a Withings Blood Pressure vérnyomásmérő. Naprakészség, online keresés, szakmai tartalmak felkutatása, e-páciensek, orvosi weboldalak és sok más gyakorlati útmutató és tanács a 3 órás workshopon! Személyesen segítünk, hogy már aznap alkalmazhassa a tanultakat. Mindent megtanítunk, amit egy egészségügyi szakembernek az internet alapjairól tudni érdemes.

Ha valaki elakad, személyesen segítünk, mert a cél az, hogy már aznap alkalmazhassák a résztvevők a tanultakat. Szeretettel várunk minden jelentkezőt, orvost, medikust, nővért, bármilyen egészségügyi szereplőt!

alivecor-ecg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr607676078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter111 2015.08.05. 18:50:30

Üdvözlöm!
Én érdeklődnék ,hogy otthoni használatra kézi EKG eszközt hol tudok találni illetve milyen márkát keressek nagy szükségünk lenne rá a családban. Ha tud ez ügyben nekem segiteni nagyon megköszönném. Szép napot Önnek.
Üdvözlettel Eszter
süti beállítások módosítása