MedIQ

withings_aura_flagship_1409585483.jpg_1200x804

Hónapok óta a Withings Pulse nevű eszköze van a csuklómon alvás közben, mely kényelmes és megmutatja, milyen intenzitással aludtam, volt-e elég mély alvásom. Ez alapján beállítom a a Pebble okosórám Morpheuz nevű alkalmazásában, hogy például 6:20 és 6:40 között akkor ébresszen fel, amikor amúgy is elkezdenék mozogni. Így nem pazarlom az időt nem mély alvásban, viszont nem mély alvásban kelt fel. Jackpot. 

A Withings cég most jött elő az Aura- val, ami tartalmaz egy asztali eszközt és egy lepedő alá tehető légzésfigyelőt. Ezek alapján nemcsak az alvást méri, de segít felébreni a fényhatások és a légzés ritmusának megfelelő ébresztőhangok összekombinálásával.

Bonyolultnak hangzik, talán túlzásnak is, hogy eszközökkel érdemes mostmár aludni, de meggyőződésem, hogy rengeteg ember csak azért fáradt, haragos és általában gyűlöl mindent, mert rendszeresen rosszul alszik. Ideje változtatni ezen!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr66656659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása