MedIQ

Habár régóta napirenden van, hogy a kórházakban használt csipogók, azaz személyhívók helyett használják az okostelefonokat, de igazából az okostelefonok nem tudták ezt a lépést megtenni. Nem tudtak annyi előnyt nyújtani, hogy az orvosok nagy tömegben váltsanak.

A Samsung Galaxy Gear-ben viszont megvan ez a potenciál. Karóra, jegyzettömb, telefon, üzenetküldő, lépésszámláló és sok más egyéb alkalmazás, mely méretében a csipogót helyettesíti, de tudásában az okostelefont.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr915499407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drHorváthTamás · http://drhorvathtamas.com/ 2013.09.07. 16:35:51

Meg kell mondjam, hogy eddig okosóra szkeptikus voltam, tökéletesen feleslegesnek gondoltam. De most, hogy írtad ezt a bejegyzést Berci, újragondoltam a dolgot, és tényleg ez egy olyan eszköz, ami a mi szakmánkban nagyon hasznos lehet.
süti beállítások módosítása