MedIQ

Mint már beszámoltam róla, a Webicina.com új kampányt indított, melyben azt várjuk páciensektől és orvosoktól, hogy osszák meg angol nyelvű sztorijukat, hogyan segített nekik a közösségi média akár jobb információhoz jutni, sorstársakkal találkozni vagy szakmailag előrejutni.

A nemzetközi szakértői zsűri ki fog osztani egy Lenovo ThinkCentre-t, egy iPad2-t, egy Amazon Kindle Fire-t és egy különdíjas bemutathatja a sztoriját a párizsi Doctors 2.0 and You konferencián áprilisban (regisztrációs díját és 3 éjszakát állnak egy párizsi hotelben).

Küldtek már be kiváló sztorikat magyar orvosok, hallgatók és betegek, ha te is be szeretnéd küldeni a tiédet, ne habozz, mert csak 3 nap maradt, ugyanis szerda éjfél a beküldési határidő.

Részletekért kattints ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr153417565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása