MedIQ

Írtam néhány hete, hogy HáziPatika.com egy igazi 3D-s virtuális szakrendelőt tervezett a Szív Világnapjára, szeptember 29-re. Az esemény sikeresen lezajlott és élőben lehetett kérdezni két órán át kardiológusokat. Ezen felbuzdulva, gondolom még több hasonló szakrendelésre számíthatunk. 

A két szakértő, Dr. Nagy András, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházának osztályvezető kardiológusa, a Magyar Nemzeti Szívalapítvány kuratóriumának elnöke, az Európai Szívhálózat vezetőségi tagja; illetve Dr. Soós Pál, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központ kardiológusa és a kardiologia.hu szerkesztőjének elmondása szerint főként a visszerekről, magas vérnyomásról és az azzal kapcsolatos életmódról, terhességi lábdagadásról, a magas vérnyomás nem gyógyszeres kezeléséről esett szó, de jöttek kérdések a menedzser szűrések megbízhatóságáról vagy a vörösbor szívre gyakorolt hatásáról is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr163315131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása