MedIQ

A Mindentudás Egyeteme megújult köntössel jelentkezett, ráadásul a blogom is a főoldalon kapott helyet. Íme az orvostudomány témakörébe tartozó előadások. Találunk ott genomikai, immunológiai, gyógyszerkémiai és klinikai előadásokat is. Jó böngészést!

Új formában jelentkezik a nagysikerű előadás- és televíziós sorozat a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Telekom együttműködésével. A "Mindentudás Egyeteme 2.0" műsoraiban a tudományos igényesség a legkorszerűbb technikával ötvöződik. A folytatást a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Telekom által létrehozott Mindentudás Egyeteme Nonprofit Kft. és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség között aláírt megállapodás teszi lehetővé a Norvég Alapból elnyert mintegy 800 millió forintos pályázati forrás felhasználásával.

A tervek szerint 48 adásból álló műsorsorozat 16 tudományterületet mutat be, amelyeket Magyarország kiemelkedő tudósai, a program Szakmai Tanácsadó Testületének tagjai választottak ki a Mindentudás Egyeteme Kft. szakmai vezetőinek közreműködésével. Az előadássorozat témái szorosan kapcsolódnak a világszínvonalú kutatási és technológiai-fejlesztési eredményekhez, és a bemutatandó eredmények közvetlen hatást gyakorolnak a társadalom tagjainak mindennapi életére is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr563056113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.07.13. 11:08:33

Nekem a kedvencem Esterházy Péter: A szavak csodálatos életéből. Szerintem zseniális volt. Persze az még az 1.0-ás időkből. :)
süti beállítások módosítása