MedIQ

Dr. Jurás Enikőnek, a dokimami.hu szerzőjének a kérdéseire válaszoltam a minap. A személyre szabott orvoslás, a genetikai tesztek, az interneten lévő orvosi anyagok minősége és a Webicina kerültek szóba.

Íme egy részlet:

Bizony, a Webicina.com oldalon 3000 válogatott orvosi forrás van 80 betegségben és szakterületben 17 nyelven. Az volt a cél, hogy mindenki hozzáférhessen az őt érdeklő, de szigorúan minőségi, válogatott orvosi blogokhoz, leírásokhoz, közösségi oldalakhoz és számtalan más web 2.0-es forráshoz, eszközhöz. 2008 óta bővítjük a tartalmat, mely magyarul is elérhető. A következő hetekben megjelentetjük szemantikus keresőnket, egy iPhone alkalmazást és egy különleges fődíjjal bíró kampányt is elindítunk. Mindenki megérdemli, hogy egy adott témában a legjobb, legrelevánsabb orvosi forrásokhoz jusson saját nyelvén, ingyenesen. Ezt nyújtja a Webicina.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr172607743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dokimami 2011.01.24. 09:16:41

Köszönöm Berci az interjút.
süti beállítások módosítása