MedIQ

A Kék Pont Alapítvány által létrehozott Kannabiszpont egy nagyszerű vállalkozás, önsegítő program, mely egy fontos, időszerű problémakört céloz meg:

Az önsegítő program célja a problémásnak ítélt szerhasználatod megváltoztatása, hogy teljesebb, tudatosabb, boldogabb életet élhess! Ehhez döntened kell, legalább a mellett, hogy megpróbálsz változtatni. Ez a döntés persze mindenkinél mást jelenthet: valakinél a kannabiszfogyasztás csökkentését, másoknál a spangli teljes elhagyását – mindenki saját igényeihez, életmódjához mérten határozza meg céljait. Ehhez a változtatáshoz kapsz nélkülözhetetlen eszközöket és információkat az oldalon. Az önsegítő program használata során így könnyen felismerheted a legfontosabb elvonási tüneteket, megérted a rutinná vált viselkedésed mögötti motivációidat, felismered gyengeségeidet és erősségeidet, és megtanulhatod, hogy kerülheted el a kísértést, illetve folyamatosan rögzítheted, hogy milyen előrelépést értél el a terápia kezdete  óta

Íme mindez előadás formájában is:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr162128494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása