MedIQ

A Buzzy Pain Relief-et egy amerikai gyermekgyógyász találta fel azzal a céllal, hogy a gyakran megszúrt gyermekek (pl. cukorbetegségben) fájdalmát csökkentse. Az olcsó szerkezet a fájdalom kapu-kontroll elméletén alapszik, mintegy elvonva a gyermek figyelmét a szúrásról. Érdemes megnézni videón, észre sem veszik a szúrást.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr842076900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CTamás · http://www.joegeszseget.hu/ 2010.06.16. 00:35:54

Na most ez engem érdekelne! Van erről valami magyar infó?

Felicitasz · http://felicitasz.blog.hu 2010.06.19. 21:28:15

Ez úgy (hasonló elven) működik, mint a tens gép, igaz? csak kisebb, meg egy kicsit mégis más. Mert akkor van magyar infó (mármint a tens gépről):
felicitasz.blog.hu/2010/06/13/szulesi_fajdalom_csillapitasa_elektrostimulacioval_tens

Felicitasz · http://felicitasz.blog.hu 2010.06.19. 21:35:08

(Amúgy: megnéztem ezt
www.needle-pain-management.com/

és az jutott eszembe, hogy mi van, ha a gyerek fél a méhektől, darazsaktól? Nem tudom, a két és fél éves fiam ettől az izétől stresszelne-e jobban, vagy az injekciós tűtől :-). Amúgy ezeknek a rovaroknak a látványa belőlem is kiváltja a fájdalom/szúrás anticipálását... szóval, nem lett volna vajon jobb ötlet, ha ez a cucc pl. virág vagy akármi egyéb olyan alakot ölt, ami nem ijesztő?)
süti beállítások módosítása