MedIQ

  • A Google Flu Trends leszerepelt. Azt hivatott kimutatni, hogy az USA-ban hol keresnek a legtöbben az influenza tüneteire, így valószínűleg meg fogja tudni mutatni, hol várhatók vagy éppen alakulnak ki járványok - gondolták indulásakor. Most egy tanulmány kimutatta, hogy a Google Flu Trends kevésbé hatékony az amerikai járványügyi szolgálat eddigi módszereinél. Van, hogy a web 2.0 eszközei nem tudják leváltani a hagyományos módszereket.

 

  • Mutáns gén lehet a kulcs az emberi élet meghosszabbításához (Index). Egy 16 éves gyermek ritka betegsége tárhat fel titkokat.

 

  • A Facebook biztonsági beállításai különösen veszélyesek lehetnek orvosok, orvostanhallgatók számára. Ez a bejegyzés e téren nyújt részletes segítséget, illetve az alábbi videót is érdemes megnézni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr92025640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása