MedIQ

  • A TrueVision célja, hogy bevigye a 3D-s világot a műtőkbe, ezáltal a lehető legélethűbb minőségben láthatná a részleteket a műtétet végző orvos.

 

  • Amerikai orvostanhallgatókkal végeztek egy kísérletet, melyből kiderült, hogy a Facebook-on hatékonyabban tudnak keresni, mint a kórházukban használt elektronikus egészségügyi rendszerben. Milyen meglepő. Az egyik használatát elsajátíthatják otthon, a másikat nem.

 

  • Nemrég derült ki, hogy az a kutató, aki az MMR védőoltást kapcsolatba hozta az autizmussal, hamisította eredményeit és a saját gyermekének babazsúrján fizetett a gyerekeknek a vérvételért. Nos íme az ő katasztrofális hatása a társadalomra. Fent a kanyaróesetek számának növekedése és az MMR oltottság csökkenésének összefüggése.

(Forrás: The Independent (London), 2008. június. 21.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr961744337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása