MedIQ

Jay Parkinsonról sokszor írtam és beszéltem már. 2008-ban elindította praxisát, ahol betegei online is konzultálhattak vele Skype-on, MSN-en vagy csak e-mailen keresztül. Nagyszerű ötlet volt, mert sok beteg van, akik ilyen típusú ellátást igényelnek. Viszont csak néhány háztömbnyi körzetben fogadott új beteget, távolabb nem. Anno azt írtam, valamiféle franchise rendszerben kellene ezt csinálni. Erre íme a Hello Health új verziója

Mostmár bármelyik orvos az USA bármely tájáról jelentkezhet Hello Health orvosnak. Azaz a franchise egy speciális formában indul el. Olyan lesz ez, mint egy közösségi oldal orvosoknak, amin keresztül ráadásul rendelhetnek is vagy szerezhetnek új betegeket.

Az egyetlen ország, ahol ez igazán működhet, az USA, de kíváncsi vagyok, hogy a nagy, Obama-féle egészségügyi reform közepette milyen reakciót vált ki. Nálunk ez a rendszer elképzelhetetlen, mert eleve máshogy épül fel az orvosi ellátás.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr661268777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása