MedIQ

  • HyGreen (Medgadget): Egy új szenzor jelzi, ha nem elég szappanos az orvos vagy a nővér keze és szükség van újabb fertőtlenítésre. Nem hiszem, hogy ez a megoldás a tisztaság problémájára, de hátha. 
  • Miért nem használják gyógyszercégek a Twittert? (Kevin, MD): Az Amerikai Gyógyszerügynökség bejelentése szerint, 100 karakterszám körüli üzenettel nem lehet bemutatni egy gyógyszert, mivel a biztonságról szóló szöveget is mellékelni kell. Ez viszont biztosan nem fér bele 140 karakterbe.

 

  • Doktor House a híd a kultúrák közt (Origo): "66 országban 82 millióan néznek tévében Doktor House-t, de ezen felül sokan letöltik a netről, és úgy követik a szériát. A Fox 2004-ben rajtolt szériája volt tavaly a rekorder."

 

  • Ígéretes, ha a vendéglátó egyenesen bíztatja a vendéget az egészségtelen életmódra. Az alábbi reggeli kb. 3300 Ft-ba kerül egy angliai kisvárosban, de ha megeszed az egészet, ingyen van.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr491196481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása