MedIQ

Az orvostársadalomban különösen fontos, kinek milyen online image-et sikerült felépítenie, mivel a betegek egy része online keres orvost. Nem mindegy, hogy amikor az orvos nevére rákeresnek, mindenféle kezelhetetlen információ jelenik meg, vagy egy professzionálisan felépített önéletrajz. A LinkedIn erre a legmegfelelőbb eszköz.

Most a LinkedIn érthető és részletes útmutatóval állt elő, mellyel a hallgatókat szeretnék segíteni, hogyan építsenek korrekt önéletrajzot és szerezzenek így könnyebben munkát. 

A kurzusomon megkérdeztem, kik készítettek valaha is party fotókat, ahol kissé (vagy nagyon) illuminált állapotban fényképezkedtek. Sokan jelentkeztek.

Majd megkérdeztem, másnap kik ragasztották ki azokat a képeket az egyetemen a faliújságra. Senki sem jelentkezett.

Kik rakták fel a képeket Iwiw vagy Facebook oldalukra? A fél társaság keze a magasban volt.

A faliújságot néhány ezren láthatják, a közösségi oldalakon lévő profilokat akár millióan is. És mi a helyzet a zárt profiloldalakkal, ahová csak válogatott személyeket engedünk be?

Sosem lehet tudni, ki lesz legközelebb a páciensünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr651088274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása