MedIQ

Bizonyos, főleg gyerekkorban megjelenő betegségeket nagyon nehéz elmagyarázni a gyerekeknek úgy, hogy ők is tökéletesen megértsék. Sőt néha még a szülő számára is vannak lényeges, megválaszolatlan kérdések.

A Medikidz gyerekek számára készült, hogy elmagyarázza az őket is érintő egészségügyi problémákat, de az ő nyelvükön. Jelenleg egy gyerekklinika 65 kis betege teszteli az oldalt, mely júliusban fog beindulni hivatalosan.

Vajon mikor lesz hasonló kezdeményezés magyar nyelven is?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr101071492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajtosbrokkoli · http://kajapiazongora.blog.hu/ 2009.04.18. 21:49:54

Ez nagyszerű, gyanítom, hogy nálunk erre a kezdeményezésre még várni kell, márcsak azért is, mivel a felnőtteket ellátó felnőtt orvosokat is fel kell készíteni a pácienseikkel való érthető magyarnyelvű kommunikációra.

Az ötlet viszont valóban remek!

Salesman 2009.04.18. 22:08:38

A wiki alkalmas lenne rá

Flashzee · http://www.flashzene.com 2009.04.19. 09:51:37

Mikor lesz magyarul? Ha megcsinálja Meskó Berci, ahogy ezt a fantasztikus blogot is!

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2009.04.19. 11:20:27

Régen volt az a rajzfilmsorozat ( Egyszer volt... az élet ), ami az emberi szervezetről szólt és a legkülönbözőbb betegségeket mutatta be izgalmas rajzfilmben, hogy tulképpen kb mi is történik. a bacilusok mindig rossz fiúk voltak, az ember sejtjei pedig jók. Na ez nagy hatással volt rám akkor! :D Sztem másra is :)
süti beállítások módosítása