MedIQ

Egyrészt elképesztő, hogy tudja valaki intubálni saját magát (azaz egy csövet vezetni le a légcsövébe). Másrészt ezt ki ne próbálja otthon senki. De tényleg ne!

 

És ha már témánál vagyunk, Dr. Levitan is önmagán végez nasoendoszkópiát, azaz a felső légút optikai rendszerrel felszerelt csővel való vizsgálatát. És közben még kommentál is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr54863540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.01.07. 17:45:35

Megnyugtatlak: én nem fogom kipróbálni :)
Kemény csávó amúgy.
Nem szólnék be neki, az biztos. Még leintubálna.

wan2bee 2009.01.07. 18:24:32

nekiall enekelni.. kesz..

Chalabre (törölt) 2009.01.07. 18:56:20


Hát, nekem így laikusként az első videó főszereplője majdnem úgy nézett ki, mint egy jelentős paraméterekkel rendelkező férfit tisztességgel mélytorkozó alany, és akkor még szerencsés is volt, már ami a cső vastagságát illeti. Mint írtad jelen esetben a légcsőbe vezeti. Mélytorkozás esetében hová?

A második videót nézve meg újra felébredt az együttérzésem az orvosok iránt, hogy bírja a gyomruk. Az ember belülről úgy néz ki, mint egy marslakó :-).

Köszönöm a felvételeket!

"Jó mulatság, férfi munka volt"!

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 19:03:16

nem bírom nézni az ilyesmit, pedig kiskoromban imádtam az orvosos filmeket (kórház a város szélén, brinkman doktor), és a deltában is mindig néztem az ilyesmit....

elárulnád, hogy genetikusként milyen önkísérleteket tervezel majd?
süti beállítások módosítása