MedIQ

Vegyünk egy intézetet vagy tanszéket és találjuk ki, hogyan lehetne a lehető legjobban kommunikálnia a diákokkal. Kell hozzá egy könnyen áttekinthető site megosztott dokumentumokkal; egy frissülő blog a legfontosabb hírekkel; és egy online naptár, mellyel könnyű figyelemmel követni a kiemelendő eseményeket. Ilyen nemcsak külföldön létezik, ugyanis követendő példaként lehet említeni a SOTE Kardiológiai Központjának oldalát:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr37619412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsiros László Róbert · http://www.szertar.com 2008.08.17. 15:14:01

Hát igen. Ezt a bejegyzést (meg még sok-sok) másikat el kéne küldeni minden egyetem minden tanszékének. Sajnos a tanszéki döntéshozók sok esetben csak egy fölösleges sallangnak tartják az intézményi honlapot. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne ez, mint folyamatosan a hallgatókat fogadni kérdésekkel, vagy vizsgákon, beszámolókon szembesülni, mik az adott évfolyamon terjedő folyosói pletykák az állítólagos tudnivalókról...

Jó a blogod, Berci, csak így tovább! =)

süti beállítások módosítása