MedIQ

Először is köszönet a napielet.hu-nak ezért a cikkért. Az ilyen mondatokért érdemes blogolni.

  • Egészségünkre! (Bioetika Blog): Megjelent a WHO 2008-as statisztikai évkönyve benne az elszomorító magyar adatokkal.

  • Dokumentumfilm egy emberről, aki közel fél tonnát nyom (My MD Journey). Nem lehet a hátára fektetni, mert nem tudna lélegezni a rá nehezedő súlytól. Orvosai keresik a megoldást.


  • És ha már a témánál vagyunk. Valóban hozzájárul a globális felmelegedéshez az elhízás? Hiszen, ha nehezebbek vagyunk, a közlekedés is több energiát igényel. A rengeteg élelmiszer termelése pedig úgyszintén. Ebben a kérdésben kutakodik a Healthbolt bloggere.


A széles sávú internethasználatban - ahol a háziorvosok esetében az EU-átlag csaknem ötven százalék - leginkább (ismét) az északiak, a dánok, a svédek, a hollandok és a finnek jeleskednek. A magyar orvosoknak viszont alig több mint egyharmada (35,7 százaléka) aknázza ki ezt a lehetőséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr90485887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

algabalga 2008.05.25. 08:32:11

Nagyon hasznosnak találom az oldalt! Regisztráljon Top listámon, hogy növelje látogatottságát!
www.root-top.com/topsite/floralia/
Üdvözlettel egy Blog társ!
süti beállítások módosítása