MedIQ

Nem, ezúttal nem a Second Life virtuális világáról van szó, hanem egy magyar projektről, az orvosiszotar.hu ötletéről. Egyre többen keresnek rá orvosuk nevére a weben mielőtt elmennének hozzá, csak hogy tájékozódjanak, kihez is fognak pontosan menni, illetve mások mit gondoltak arról az orvosról. Ez egy természetes jelenség. Ezért olyan fontos, hogy egy orvos törődjön azzal, mit találnak róla a világhálón, merthogy ebben nem a sors keze játszik főszerepet, hanem munka és egy kis marketing.



Az orvosiszotar.hu létrehozta a virtuális orvosi rendelőt, ahol feltehetjük kérdéseinket szakértő orvosoknak, akik így építhetik online megítélésüket. Egyelőre egyetlen orvosnak tehetjük fel kérdéseinket, de valószínűsítem, hogy többen is akadnak majd hamarosan.

Mindössze három lépésből áll:

1. lépés: Töltse ki az űrlapot, tegye fel kérdését!
2. lépés: Küldje el a megadott kódot az SMS számra
3. lépés: Várja a választ 24 órán belül

Aktívan dolgozni az orvosi blogoszférában, oktatni a virtuális világban, hozzájárulni orvosi blogkarneválokhoz, csak néhány példa arra, hogyan tudjuk javítani a keresők találatait, hogy olyan cikkeket, oldalakat mutassanak, amik hűen reprezentálják praxisunk, személyiségünk jegyeit.

Nemsoká írok egy posztot, ahol jóval több példát fogok említeni az online reputáció építésével kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr97382351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomtata 2008.03.15. 20:48:24

Ajánlom figyelmedbe a www.labtestsonline.hu honlapot.

nita · http://freeyourmind.blog.hu 2008.03.15. 21:35:18

A Shering is foglalkozik hasolóval.

CSaB · http://www.domain.hu 2008.03.16. 08:38:52

Már úgysincs vizitdíj.. :D
süti beállítások módosítása