MedIQ

Elnézést a hosszú szünetért. Mindennek a gyermekgyógyászat vizsga volt az oka. De a következő napokban, ígérem, bepótolom a bloghiányt. Kezdjük addig is egy férfi történetével, aki 14 évvel ezelőtt kezdett "bekékülni".

 

Persze nem véletlenül alakult ez ki nála. Volt egy bőrgyulladása, amit kolloidális ezüst kivonatával kezelt. Nemcsak megitta, de a bőrére is kent belőle. A természetgyógyászok szerint ennek semmilyen következménye nem lehet, az amerikai FDA szerint viszont argyria-hoz vezethet, mely a bőr színének visszafordíthatatlan megváltozását jelenti.

Alig vették észre barátai a változást, mert lassan ment végbe. Ma már más államba költözött és kerüli a nyilvánosságot, az oldatot azonban továbbra is fogyasztja. Csak kevesebbet...

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr71278397

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robina 2007.12.30. 03:46:14

na most csodálkoznék ha a sok hülye nem kezdene el mindenféle oldatot inni, hogy lila színű haja legyen:)

tiburi 2007.12.30. 10:00:43

Azt hiszem megfejtettem Krishna titkát :)

Jack__Bauer 2007.12.30. 11:09:00

robina: a sok hülye már most is mindenféle festéket ken a hajára, hogy lila\zöld\vörös\szőke\barna\fekete haja legyen... ;)))

robina 2007.12.30. 13:27:19

speciel én hennát kenek rá:P
nem értem hogy a sok más ember hogy bírhatja azt az iszonyatos szintetikus büdös rettenetet a hajára kenni....

nem lehetne erről egy post?:)
süti beállítások módosítása