MedIQ

Ma is lesz Szonda a Kossuth Rádióban 14:04 és 14:30 között. Elek László a következő témákkal jelentkezik:

  • Semmiből energiát termelő gép, UFÓK által elrabolt és megtermékenyített asszony, telefonon keresztül, isten igéjével gyógyító kuruzsló. A komplett hőbörödöttekkel egyszerű a dolog, de gyakran nem könnyű eldönteni, hogy egy-egy állítás, találmány mögött valami izgalmasan új, vagy tévedés, esetleg csalás van.
  • 70 százalékkal nagyobb a Jupiternél, felszíni hőmérséklete több mint 1300 fok, központi csillagát három és fél nap alatt kerüli meg – amerikai csillagászok új, minden eddiginél nagyobb bolygót fedeztek fel.
  • Gáztermelés évmilliók helyett akár néhány esztendő alatt – egy új kutatás azt reméli, hogy az egyre fogyatkozó gázmezők pótlását baktériumok végzik majd.
  • Tanuljunk idegen kultúrát! – egyre többen utaznak hosszabb-rövidebb időre külföldre, ahol döbbenten látják, hogy mennyire mások a szokások, ételek, emberi gesztusok. Műsorunk végén bemutatunk egy könyvet, amely segíthet a felkészülésben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr16137983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása