MedIQ

Ma is lesz Szonda a Kossuth Rádión 14:04 és 14:30 között. Az alábbi témákkal jelentkeznek:

  • Arra a kérdésre, hogy van-e élet a Marson, kétféle válasz adható: az egyik, ugye az hogy van, a másik meg hogy nincs. És mindkét válasz egyformán megalapozott, vagy éppen megalapozatlan lehet.
  • Nagyon érdekes lenne pontosan tudni, hogy a genetikai anyagában szinte 100 százalékig azonos csimpánz, és az ember közötti különbség miben áll.
  • Ugyancsak a felszín alatti eddig ismeretlen világ a következő téma is: a bükkábrányi lignitbányában most előkerült 12 millió éves csodaszép mocsárciprus-maradványok.
  • És végül arról a nagyon izgalmas felismerésről hallanak majd, amelynek a lényege így foglalható össze: a domináns hímek szexuális illatanyagának a hatására a nőstények agyában új idegsejtek keletkeztek. Legalábbis egerekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr57132072

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - Bloghu 2007.08.05. 07:07:39

[...]lesz Szonda a Kossuth Rádión 14:04 és 14:30 között. Az alábbi témákkal jelentke..[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása