MedIQ

Ma is lesz Szonda a Kossuth Rádión 14:04 és 14:30 között.

  • Áramtovábbítás vezeték nélkül. Az évezred felfedezése, vagy érdekes, de értéktelen kuriózum?
  • Álmatlanság. Csupán a stressz okozta múló kellemetlenség, vagy előjele az agyi katasztrófának? Érdemes orvoshoz fordulni, mert a stroke elkerülhető.
  • Globális felmelegedés. A természet tőlünk független változása, amit meglovagol egy ipari lobbi, vagy magunk tesszük tönkre jövőnket?
  • A brit Royal Society levéltárából előkerült egy 1941-ben titkosított közlemény, amely leírja, hogyan lehet eljutni az atomreaktorhoz és a bombához. Ki és mit tudott a 2. világháború kezdetekor a maghasadásról?
  • Az agykéreg működését egyre jobban ismerjük, de a kéreg alatti területről még nagyon keveset tudunk. Utolsó beszélgetésünkben megismerhetik az ezt kutató, Mérei-díjjal kitüntetett fiatal pszichológust, Németh Dezsőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr91100149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Landdie · http://realistautopia.blog.hu/ 2007.06.19. 15:43:57

Azért érdemes figyelni a "Tudósfórum élőben" c műsort és rokonait is, alapvetően nagy Kossuth-rajongó volnék, és nagyon nagyon sok remek műsoruk van, ha valaki gyakorlott, tudja, mikor érdemes bekapcsolni a rádiót.
süti beállítások módosítása