MedIQ

A Kossuth Rádió Szonda című műsora továbbra is a legmagasabb minőségű tudományos ismeretterjesztést végzi szerintem, így a mai adást is érdemes meghallgatni 14:04 és 14:30 között. Íme a témák:

  • Világhálóból már van egy új típus is: a web 2. Ez már kicsit más, sőt nagyon más lehet. Hogy mennyire, a műsorban erről hallanak először.
  • Aztán ismertetünk egy receptet arról, hogy tehénből, vagy juhból hogyan lehet emberszabású lényt csinálni. De mielőtt még ezen a kelleténél jobban elgondolkodnának, vagy netán megijednének, hadd nyugtassam meg Önöket: a téma nem a genetika, hanem a középkortudomány, ezen belül is a mágiakutatás illetékességébe tartozik.
  • Majd ezután, de ettől teljesen függetlenül a skizofrénia, a hasadásos elmebaj természetéről, illetve kutatásáról beszélünk.
  • És végül elemezzük kicsit az Izaura-szindrómát, vagyis azt a jelenséget, amikor egy tv-sorozat hús-vér szereplőjét a nézők azonosítják a szerepével. Ez most éppen egy magyar szappanopera egyik szereplőjével történt meg, nem mondhatni, hogy nagy örömére.
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr7371438

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.planclean.com 2018.04.21. 18:21:31

Egy baleset és ami a háttérben van: az Antonov-gyár a XXI. században - Fékszárny

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása