MedIQ

Íme a mai Szonda műsora, melyben most én is szerepet kaptam. 14:04-14:30 között fogok valamikor beszélni a Second Life-ban, azaz a virtuális világban tapasztalt orvosi projektekről.

Beszámolunk arról, hogyan tanulhatnak medikusok az egyik legélethűbb virtuális világban, a Second Lifeban, de arról is, hogy milyen kockázatokat vállalnak azok, akik az interneten terjedő információk alapján saját kezükbe próbálják venni gyógyításukat. Emellett:

  • Az epilepszia kutatása rengeteg járulékos hasznot hozott – mint egy most megjelent könyvből megtudhatjuk, miközben súlyos betegség, egyben ablak is, amelyen át a kutatók rengeteg ismeretet szereztek elménk működéséről.
  • A tudomány, a tudósok felelősége óriási. Utolsó riportunkban arról hallhatnak, hogy Németországban milyen önszabályzó mechanizmusok működnek, hogy mit csinál ott a tudományügyi ombudsman.
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr10061935

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dark Web XTC Pills online 2018.06.23. 11:50:19

Kertész Ákos Magyarországa: ahol a diktatúra pocsolyájában röfögve zabáljuk a moslékot - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása