MedIQ

Épp az imént hallgattam a Kossuth Rádióban a témáról egy riportot. Az elektromágneses sugárzás egyre inkább megtölti otthonainkat. Ennek talán egy végpontja a brit Debbie esete, aki allergiás, pontosabban túlérzékeny az erős elektromágneses sugárzásra: telefon, mikrohullámú sütő, stb. Ha mégis kontaktusba kerül ilyennel, akkor az eredmény a képen látható:



Ebből kifolyólag filmmel kellett bevonnia az ablakokat, a falakra speciális szénborítás került, nincs mikrohullámú sütő a házban, sem telefon. Televízióból is csak a plazmatévével bír. Költséges volt az átalakítás, de mostmár nagyjából hozzászokott az új élethez.



A mobiltelefonok használatának káros hatásáról továbbra sincs megbízható és meggyőző tanulmány, habár az is igaz, hogy még mindig idő kell a tartós hatások kimutatásához.

Az angol orvosi blogvilágban két jelentősebb cikk is megjelent arról, hogy a mobiltelefonok használata a kórházakban nem okoz interferenciát, így biztonságosnak mondható a használatuk. (Egyik cikk, másik)

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr10049961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása