MedIQ

Kittiwat Unarrom egy thaiföldi művész, aki fantasztikus munkába fogott. Mivel az édesapja pék, ő maga pedig képzőművészeti hallgató, testrészek gyártásába kezdett bele: kenyérből. De mindezt egyenesen horrorisztikus formában. Csokival, színezékekkel festi be műveit, melyek így inkább hasonlítanak Madame Tussaud's panoptikumának elemeire a horrorbarlangban.

Azonban célja, üzenete van művészetével:

Természetesen az embereket sokkolja a látvány és őrültnek hisznek. De aztán megértik a munkám célját. Rohanó világunkban még enni sincs időnk. Amikor eszünk, nem gondolunk az egészségünkre vagy a biztonságunkra, csak és kizárólag az ízlelőbimbóinkra. Amikor az emberek látják a kenyereimet, nem akarják megenni. De ha megízlelik, rájönnek, ez is csak kenyér. A lecke az: ne ítélj külsőre!
A képek forrása ez és ez.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr1137420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása