MedIQ

Ma 18:00-kor előadást tartok a Second Life-ban a Nature Publishing Group által üzemeltetett szigeten az orvostudomány és a web 2.0 kapcsolatáról (orvosi blogok, wiki, adatbázisok, keresők, a virtuális világ orvosi projektjei...). Ha van még, aki nem unja a témát, szívesen várom (várjuk), mivel elfogadták a meghívásomat és előadnak a Tiromed.com és a Biowizard.com orvosi közösségeinek képviselői is (többek között).

Mire jó ez? Olyan emberekkel lehet találkozni és közvetlenül kérdéseket feltenni, akik ma a weben megjelenő orvosi információk nagy részét felügyelik/szervezik. A múltkor kérdezhettünk a Nature Precedings, a Knowble.net, a Connotea képviselőitől és most is sokakra számítunk a Nature csapatából. Élőben egy ilyet megszervezni, ezekkel az emberekkel találkozni, szinte lehetetlen lenne.

Tehát ma 18:00 Second Life, Second Nature sziget (íme egy teleport link).

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr58150106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása