MedIQ

Kb. 10 éve azzal foglalkozom, hogy lehetne a digitális világot közelebb hozni a páciensekhez és az orvosokhoz is, hogy az életük, a munkájuk legyen könnyebb és élvezhetőbb. Néhány éve kifejezetten a technológiai robbanásra igyekszem felkészíteni mindenkit.

Az elmúlt hónapokban több száz e-mailt kaptam magyar páciensektől és orvosoktól, hogy mit tehetnek ezügyben. Mindig azt kellett mondanom, hogy angol nyelven számtalan projekt fut már, amihez lehet csatlakozni. De ez nem volt elég.

Ma az FME konferencián nagy örömmel jelentettem be, hogy egy kis csapattal elindítottuk az E-Páciensképzőt. Ez egy Facebook oldal, ahol naponta fogunk híreket és tanácsokat megosztani arról, hogy lehet tudatos pácienssé válni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr97413222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása