MedIQ

alivecor_1364209766.jpg_868x299

Habár még csak az USA-ban kapható az AliveCor nevű iPhone tok és alkalmazás, mellyel a telefont a kezünkben tartva klinikailag bevizsgált EKG mérést végezhetünk, a FutureMed-es kapcsolataim révén szereztem egyet, amivel demonstrálhatom az ilyen technológiákat a hallgatóimnak a Semmelweises kurzuson április 11-én, amikor a mobilegészségügyről lesz szó.

Mind kézben tartva, mind a mellkasra helyezve készít EKG-t, amit cloudban tárol biztonságosan és PDF-ként is elküldhetem a kezelőorvosomnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr85170435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadasze 2015.06.10. 17:05:03

Kedves Bertalan! Családunkban több érintett is van, akiknek fontos lenne a megelőzés, ezen belül EKG készítése és diagnózis készítése időnként. Tud javasolni akár itthon, akár külföldön elérhető, telefonos appal rendelkező EKG készüléket, vagy mobil kiegészítőt? Android-IOS egyaránt lehet, vagy akár külön készülék, ha megbízható eredményt produkál. Válaszát előre is köszönöm, Vadászné Erika (vadaszneerika@ymail.com)
süti beállítások módosítása