MedIQ

A Doctors 2.0 and You manapság a legfelkapottabb és egyben leghasznosabb konferencia azok számára, akik a social media és orvoslás kapcsolatával foglalkoznak. Idén mindkét nap érdekelt leszek, ugyanis szerdán egy szekciót fogok moderálni a nagy egészségügyi adattömegekről szóló előadások kapcsán. Bemutatkozik itt majd az izraeli Clalit és az angol Health Unlocked, melyek a saját országukban próbálják összekapcsolni a kórházakat, betegeket, orvosközösségeket és gyógyszertárakat egy online platformon keresztül.

Csütörtökön pedig elő fogok adni "Crowdsourcing in medicine" címmel arról, hogy a stratégiával épített orvosi social media közösségek milyen problémák megoldásában segíthetik az orvosokat. Az előadásomról készült videót természetesen posztolni fogom, addig is íme a tavalyi előadásom azokról a közösségi eszközökről, melyeket az orvosok előszeretettel használnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr54530363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása