MedIQ

Az Amerikai Gyógyszerügynökség, az FDA, évek óta ígérgeti, hogy előáll egy irányelvgyűjteménnyel, ami a gyógyszeripar közösségi média használatát illeti. Most derült ki, hogy ebben az évben sem fog ez megjelenni, úgyhogy pár hete kénytelen voltam magam elindítani egy projektet, mely azt a célt szolgálja, hogy egy ingyenes irányelvgyűjteményt készítsen a farma számára, melyet aztán mindenki saját céljaira használhat.

A projekthez meghívtam a téma legnagyobb nemzetközi guruit és mind elfogadták a meghívást, így most a gyűjtemény tervezési szakaszánál járunk. Ha bárkinek van kedve csatlakozni, írjon egy e-mailt az info at webicina.com címre és máris meghívom a Google dokumentumot szerkeszteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr922981061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása