MedIQ

Érdekes oldalt osztott meg velem egyik kedvenc tudományos blogom szerzője. A Push Baby, Push szolgáltatásról van szó. Ha a várandós anya elküldi SMS-ben egy adott számra a várható szülési dátumot, hetente terhességi tanácsokat fog kapni, bár ugye ezek, ahogy az oldal ki is fejti, nem szolgálnak orvosi tanácsként.

Orvosok pedig feliratkozhatnak, meg is tettem. Egyből szerkeszthettem a hetekre osztott üzeneteket, sőt újat is hozhattam létre. Ráadásul meg is hívhatnék a praxisomba telefonszám alapján betegeket.

Semmi információ nincs az üzleti modellről, ha van egyáltalán. Ha egy várandós anya fizet pár száz Ft-nyi összeget azért, hogy hetente kapjon értelmes, de random tanácsot, hát már ez is érdekes kérdés. Hogy a feliratkozó orvos mi alapján hív meg beteget, az pedig teljesen érthetetlen számomra. Igyekszem többet megtudni róla, de akinek van ötlete, ne habozzon bekommentelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr332755550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása