MedIQ

Az orvosi szakmában különösen nehéz és fontos naprakészen maradni. Erre jelentene alternatívát az RSS használata, de van ennél egyszerűbb megoldás is, méghozzá a lehető legegyszerűbben használható orvosi hírkövető, mely csak válogatott forrásokban keres és néhány kattintással személyre szabhatjuk. A legújabb téma, amit lefed a PeRSSonalized Medicine, a fül-orr-gégészet, aminek összeállításában Dr. Horváth Tamás, az ENTHouse alapítója rengeteget segített. 

Mitől egyedi a PeRSSonalized Medicine?

  • Van szakterületenként és betegségenént is több szekció.
  • Személyre lehet szabni a hírkövetőt, így mintegy egyedi orvosi lapot lehet készíteni.
  • Lehet keresni az adatbázisban, azaz egy orvosi szempontból válogatott hálózatban.
  • A Pubmed orvosi kereső legújabb cikkeit is megkaphatjuk egy helyen, így nem kell visszajárni a Pubmedre és újra és újra beírni kedvenc keresőszavunkat.
  • Közösségi projekt, mivel rengeteg, jobbnál jobb forrást kapok az olvasóktól, azokat átnézem és bekerülhetnek az adatbázisba.

Magyarul is elérhetők magyar orvosi források:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr381595311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drHorváthTamás · http://drhorvathtamas.com/ 2009.12.15. 19:12:50

Nagyon köszi Berci a kollégáim nevében!
süti beállítások módosítása