MedIQ

Ma 19:00-tól előadást fogok tartani Web 2.0 és a személyre szabott orvoslás címmel a Science Café rendezvénysorozat keretein belül Debrecenben az Új Inkognitó Kávézóban (4029, Debrecen Eötvös utca 11). A részvétel természetesen ingyenes.

Az INNOVA Észak-Alföld Regionális Innovációs Ügynökség és a Debreceni Egyetem Tudás és Technológia Transzfer Iroda ismeretterjesztő előadássorozatot szervez Science Café néven.

A Science Café célja, hogy kötetlen stílusban mutassuk be régió a kutatóinak, oktatóinak tudományos tevékenységét. A rendezvénysorozat elsősorban a tudományok iránt érdeklődő egyetemistákat és főiskolásokat célozza meg, de örömmel látjuk a tudásvágyó középiskolásokat is.

Idén két alkalommal kerül megrendezésre a Science Café, melynek az Új Inkognitó Kávézó (4029, Debrecen Eötvös utca 11) ad otthont.

 

Időpont: 2009. november 23-án (hétfő) 19:00

Előadás: Meskó Bertalan: WEB 2.0 és a személyre szabott orvoslás

 

Időpont: 2009. december 14-én (hétfő) 19:00

Előadás: Braun Mihály: " Tényleg olyan színűek a virágok, mint amilyennek látjuk?"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr831546106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása