MedIQ

A Webicina.com oldalon igyekszem időről időre előjönni olyan minőségi forrásgyűjteményekkel, mely mind a páciensek, mind orvosaik dolgát megkönnyítheti, amikor az online fellelhető orvosi információkról, eszközökről van szó. Eddig készen van a Cukorbetegség 2.0, Depresszió 2.0, a Daganat 2.0, illetve a Reumatológia 2.0 és a Neurológia 2.0

A legújabb pedig a Terhesség 2.0, melyben terhességre vágyó, terhes nőknek és újdonsült anyáknak szedtem össze a net legjobb forrásait, web 2.0-es eszközeit, közösségeit, előadásait, stb.

A cél az, hogy ne kelljen órákat keresgélni a neten, ha valaki például terhesek blogjait szeretné olvasni és ne neki kelljen eldönteni, hogy orvosi szempontból az az oldal eléggé megbízható-e.

Webicina.com main page

Más ingyenes Webicina anyagok:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr291204876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása