MedIQ

Sokan rázzák a lábukat, ha ülnek, ha idegesek, vagy egyszerűen csak várakoznak valahol. A Medgadget blog most egy olyan eszközt mutatott be, amit nagyon nehéz kommentelni. Amikor fáradtnak érzed magad, ráteszed a lábadra az eszközt, USB-n keresztül hozzákapcsolod a laptophoz és máris számolja a lábrázások számát. Ha megfelelő ütemben és gyorsasággal rázod a lábad, a pom-pom lány táncolni kezd. És ez csak egy fokozat a sok közül...

Persze ne tévesszük össze a nyugtalan láb szindrómával, mely jóval komolyabb kórkép. A Vital.hu így írja le:

A betegség jellemzője, hogy általában az esti órákban – pihenéskor, lefekvéskor – jelentkeznek vagy erősödnek a tünetek. A betegek jellemzően alvászavarral küszködnek: nehezen alszanak el, gyakran fölébrednek. A kialvatlanság súlyos nappali álmosságot okozhat, ami kihat a másnapi teljesítményre. A betegek nemcsak fizikailag szenvednek a betegségtől, hanem érzelmileg, lelkileg is megviseli őket, hiszen a tünetek összességében nagymértékben rontják az életminőségüket.

Van még az Engadget étlapján néhány teljesen használhatatlan eszköz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr901063073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása