MedIQ

Hetek óta dolgozunk Vargyai Gergővel egy olyan alkalmazáson, mely azon orvosoknak jelentene segítséget, akiknek nincs sok idejük online. Orvosi információt követni márpedig nem egyszerű, ha az ember nem ismeri az RSS-t, és nincs ideje elsajátítani az RSS olvasók működését.

A PeRSSonalized Medicine egy ingyenes eszköz, mellyel könnyen követhetjük kedvenc szaklapunkat, blogunkat, hírgyűjteményünket; Friendfeed szobánkat vagy Youtube csatornánkat. Egyébként bármilyen javaslatra nyitottak vagyunk, hogy milyen forrásokat adjunk az adatbázishoz. 

Webicina.Com

Regisztrálni sem kell, de ha azt szeretnénk, hogy beállításainkat véglegesen elmentse, akkor érdemes egy percet rászánni.

A Personalize It gombra kattnitva lehet beállítani, mely forrásokat kövessük, melyeket ne.

Az volt a célunk, hogy a lehető legegyszerűbb módon lehessen válogatott, minőségileg ellenőrzött forrásokat gyorsan követni.

Merthogy az orvosok talán legnagyobb problémája manapság világszerte, az idő hiánya.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr59915740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása