MedIQ

A Pew Internet & American Life Project felmérése szerint az internetezők 80%-a keres orvosi információt és nagyjából egy harmaduk keres orvost vagy kórházat a weben. Mi más következne ebből az adatból, mint hogy az orvosok is igénybe veszik az online hirdetési eszközöket. Íme egy amerikai példa: 

Nem egy világraszóló, kreatív kampány, de legalább szól a páciensekhez már a számítógép előtt, jóval a kórházba érkezést megelőzően. Ez egy kicsit dinamikusabb: 

Ha valaki ismer hasonló, de magyar nyelvű videót, ne habozzon kommentelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr12596791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati.. (törölt) 2008.08.05. 19:08:51

Kedves NCurse!

Sajnos nem ismerek hasonló, de magyar nyelvű videót (épp ezért kicsit habozok is kommentelni..:), de majd te eldöntöd, hogy jó helyen teszem-e..

Én sem orvos, sem fene nagy számítástechnikai meg "netes" szakértő nem vagyok, meg semmi, "csupán" abba a 80%-ba tartozom, aki pont ORVOSI(!) információt keres. Két napja bogarászok már a neten, hogy hol is, meg kitől is kérdezzem meg, amit szeretnék, így jutottam el valahogy ide, de a téma, amivel kapcsolatban kérdésem lenne, hát, az elég meredek. Meg lehet, hogy talán tényleg nem ide való, és nem genetikusnak, hanem inkább egy szexológusnak vagy anatómusnak kellene feltennem, de mégis, ennek ellenére, egyedül "itt" éreztem azt, hogy igen, ez az a hely, ahol (és akinek) felteszem..
Szóval, nagyon szeretnék választ kapni arra, hogy genetikailag, anatómiailag van-e és mi(?) a magyarázat arra, amit én nem túl rég láttam. Arra a "jelenségre", hogy nők (az orgazmus pillanatában), valami hihetetlen mennyiségű folyadékot lövellnek ki magukból. Én erre szeretnék egy korrekt választ, mert nekem ez maga a döbbenet.
Nem az a legnagyobb "problémám", hogy (a pornó világában) látni ilyet.. Hanem az, hogy az emberek, főleg férfiak (de nők is) azt hiszik (és ELHISZIK), hogy ez egy NORMÁL dolog. Legalábbis, nagyon úgy néz ki, hogy teljesen úgy kezelik. Bár a nőknek inkább azt "rovom fel", hogy ezzel, hogy maguk is elhiszik (mert talán hinni akarják?, noha pedig nem éltek meg ilyet), csak még jobban ebben a hitben hagyják a férfiakat.
Én egy beszélgetős (amolyan kérdezős-válaszolgatós, amúgy ezoterikus) oldalon irkáltam, ott találkoztam a linkkel, és aztán azzal, hogy ezt a jelenséget még az érett (30, 40-es)korosztály is úgy (el)hiszi, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Noha érzem, "tudom", hogy nem az. 43 éves vagyok, és tudom, hogy száz százalékig nő. De én mostanáig nemhogy nem láttam, de még csak nem is hallottam ilyenről. "Produkálni" meg aztán végképp nem produkáltam, nem is fogom. Ahogyan az a rengeteg "hétköznapi" (és nem pornós) nőismerősöm se "tette" soha, akivel az életem során találkoztam, barátkoztam, beszélgettem, pusmogtam.. Meg nyilván azok se, akik soha nem kérdezték meg erről a dr. Veres Pali bácsit.. pedig elég sok mindent megkérdeztek már annak idején is a fiatalok, és meg is mertek kérdezni. Különös módon a dr. Lux Elvira sem írt róla soha semmit, pedig biztos, hogy ő is találkozott igencsak sok mindennel.. -csak hogy ezt a két nevet említsem.
Én már nem rendülök (és ijedek) meg, hogy mi "baj" lehet velem, de az a generáció, aki most, már eleve ilyen videókon nő fel, a 16-7-8.. meg a huszonéveseink, ők mit fognak hinni? A fiúk ezt "várják" (majd) a lányoktól, a lányok meg majd szoronganak, hogy valami nincs rendben velük? Mert nyilván látják és (meg)nézik majd/már ők is ezeket..
Mit hisznek majd ők(?), ha még a "vén szamarak" is azt várják, hogy összejöjjenek egy ilyen szupernővel.. -mert (mint láttam) várják, és ebben a várakozásban még csak az a TÉNY sem zavarja őket (mármint a vén szamarakat), HOGY a hétköznapi életük folyamán (akkor vajon EDDIG miért is?) NEM VOLTAK MÉG SOHA ILYEN NŐVEL.. -pedig biztos van közöttük sok olyan is, aki már nem kevés nővel volt. És mégis..


Kedves NCurse! Ha ezzel kapcsolatban tudnál nekem valamit mondani, nagyon megköszönném! Ha csak egy cikk lenne az, amit (a szerzője miatt) úgy ítélnél meg, hogy hiteles, és ajánlasz, már az is jó lenne. Elnézést, ha nagyon rossz helyre írtam, de a válaszodat (ha lesz) várom, és előre is köszönöm!
Kati

süti beállítások módosítása