MedIQ

Az a megtiszteltetés ért, hogy zsűrizhettem az idei Goldenblog legjobb hírblog kategóriájában. Minden elismerésem a győztesé és a helyezetteké. A hivatalos eredmény szerint:

1. Serbia Insajd
2. Kettős mérce
3. Antagon és Critical Biomass (holtversenyben)
5. Szkeptikus
6. Verbális numera
7. BKV figyelő
8. Jégkorong blog
9. Vastagbőr
10. Biztonságpolitika és terrorizmus

Lassan két éve írok orvosi blogokat két nyelven. Az én olvasatomban egy hírblog témájában gyorsan és részletesen tudósít; az a jó hírblog, mely többé-kevésbé képes témáját lefedni. Így az én listám a következőképpen alakult:

1. Critical Biomass: Évek óta, gyakran frissítve, a legérdekesebb biológiai híreket kommentálják kivételes minőségben és érthetően. Külön kiemelendő, hogy minden alkalommal pontos referenciákkal támasztják alá mondandójukat. Azért került első helyre, mert egy nagy témát képes lefedni; megbízható információkkal dolgozik és még szórakoztató is. Olyan hírblog, mely kategóriájában angol nyelven is megállná a helyét.

2. Bűvész Blog: Az önmagáért beszél, ha egy hírblog a saját témáját le tudja fedni szinte maradéktalanul mind mindennapi híreket, mind pedig az adott terület bemutatását célzó cikkeket tekintve.

3. BKV Figyelő: Képesek voltak az olvasókat aktivitásra serkenteni, így posztjaikat naponta tudják olvasói anyagokkal színesebbé, életszagúbbá tenni.

4. Jégkorong Blog: Kiemelendő minőségben íródó sportblog, ráadásul a világbajnokság alatt nyújtott teljesítményükre nem igazán van példa nemzetközi vizeken sem.

5. Hungarian Patriots FanClub: Személyes befutóm. A téma, amit körüljárnak, nem olyan népszerű, mint például a biológia vagy a bűvészet, viszont azt, amiről írnak, azt teljes részletességben teszik. Ha valaki Patriots szurkoló, ezen a blogon kívül nem igazán kell mást olvasnia, hogy mindenről tudjon, ami a Patriots háza táján történik. És erről kellene egy hírblognak szólnia.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr5593156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása